KASVOHOIDOT

Kasvohoidot tehdään laadukkaalla Phytocéane- sarjalla. Sarjan tuotteet ovat hyvin korkealaatuisia, luonnollisia ja sisältävät huolellisesti tutkittuja merellisiä tehoaineita ja kasviuutteita. Nämä tehoaineet yhdessä ovat ainutlaatuisten ja ihoa hellivien koostumusten salaisuutena.

UUTUUS! Rentouttava, hemmotteleva kasvohoito (60min) 70e

* Ihana uutuushoito arjen rentoutusta hakevalle. Sis.alkupuhdistus, kuorinta, pitkä puolen tunnin hieronta, naamio ja loppuvoiteet.


PIKAKASVOHOITO (30min) 35e

* Pikainen irtiotto arjesta, joka sopii hyvin mm. ennen juhlia kasvojen virkistämiseen.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet.


PERUSKASVOHOITO OMAN IHOTYYPIN MUKAAN (60min) 69e
* Perushoito joka sopii kaikenikäisille.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, klassinen hieronta, naamio ja loppuvoiteet.


KASVOHOIDOT VAATIVAMMALLE IHOLLE:

AHA kuorintahoito (45min) 49e

* Ihoa kirkastava kuorintahoito, joka heleyttää ja kuorii ihoa saaden sen näyttämään elinvoimaiselta. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 1kert./vko neljän viikon ajan.Sis. alkupuhdistus, happokuorinta, ihoa rauhoittava ja kosteuttava naamio, loppuvoiteet.


Kosteuttava hoito kuivalle iholle (60min) 76e

* Kosteushoito joka vahvistaa, pehmittää ja tuo uutta heleyttä iholle.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus,Oceathermiehieronta,kosteuttava seerumi, kosteuttava erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Rauhoittava kasvohoito herkälle iholle (60min) 78e

* Rauhoittava hoito herkälle ja helposti punoittavalle couperosaiholle, joka saa ihon tuntumaan rauhalliselta ja viileältä.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, Oceathermie-hieronta, rauhoittava seerumi, erikoisnaamio ja loppuvoiteet.

Puhdistava kasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle (60min) 80e

* Puhdistava erikoishoito, joka hillitsee talineritystä, poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, Oceathermie-hieronta, syväpuhdistava seerumi, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Nuorekkuushoito ikääntymisen merkkeihin (60min) 79e

* Häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä (25-40+), saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja rypyt matalammilta. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Oceathermie-hieronta, ravitseva ja korjaava seerumi, erikoisnaamio, loppuvoiteet.


Kosteuttava ja virkistävä silmänympäryshoito (30min) 39e

* Silmänympäryshoito kaiken ikäisille. Poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Suojaa ja virkistää silmäympärysalueen ihoa sekä pehmentää pieniä juonteita.Sis. Alkupuhdistus, Oceathermie-hieronta, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

-Silmänympäryshoito muun hoidon yhteydessä 15e (+10min)