Jalkahoidot

Perusjalkahoidot sekä vaativampien jalkojen jalkahoidot meillä suorittavat pääasiassa Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneet jalkahoitajat. Hemmottelevat Spa-jalkahoidot tekevät kosmetologimme.

Jalkahoitoon sisältyy aina jalkojen esitutkimus, jonka jälkeen jalkojen lyhyt kylvetys, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa kynsien ohennus, kynsinauhojen siistiminen sekä jalkahieronta.Jalkojen omahoidon ohjeistus kuuluu myös automaattisesti jokaiseen jalkahoitoon, oli kyse sitten hoitolassa tehdystä jalkahoidosta tai kotikäynnistä.

JALKAHOITO KOTIKÄYNTINÄ:

Jos sinun on jostain syystä hankalaa tulla hoitolaan jalkahoitoon, voit tilata jalkahoidon myös kotikäyntinä. Kotikäynnin hinta on tällä hetkellä 55e Pirkkala-Nokia-Länsitamperealueille ja 65e Lempäälä-Vesilahtialueille. (Kotikäynnit ovat tarkoitettu henkilöille joiden on hankala saapua hoitolaan liikuntarajoitteen tai muun syyn vuoksi)


JALKAHOIDOT

* Täydellinen jalkahoito 50e

sis.jalkojen kylvetys, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus/tarv.ohennus, tarvit. sisään kasvaneen kynnen hoito, jalkahieronta

* Spa- jalkahoito 59e lyhyt/69e pitkä

(sis. jalkahoidon lisäksi laventelijalkakylvyn, jalkakuorinnan sekä jalkanaamion laadukkailla Pandhy`s- tuotteilla)

* Yksittäiset hoidot jaloille (15-30 min)

* Kynsien leikkaus 20e

* Kynsien leikkaus ja ohennus 30e

* Sisään kasvaneen kynnen hoito 20e

* Kipeän känsän hoito 27e

* Jalkahieronta 20e (20min) 30e (30min)


Verrutop- syylähoito 70e (hinta sisältää yhden ampullin. Laaja-alaisemmat syylät voivat vaatia useamman ampullin)

Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen. Hoidon tekee aina koulutuksen saanut jalkahoitaja.

MUITA HOITOJA JALOILLE

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta 45e (kesto 50min.)