KLASSISET RIPSIPIDENNYKSET

Ripsipidennykset, Täysi setti eli uudet ripset (1,5-2h) 110e

Pikahuolto 30min 30e

Huolto 45min. 40e

Huolto 60min. 55e

Huolto 75min. 70e

Huom! Sopivan huoltoajan valitsemiseen ajanvarauksessa on erilliset ohjeet!

Ripsipidennys on loistava valinta sinulle, joka haluat olla aina huoliteltu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta. Kokeile, ihastu ja unohda ripsiväri!
Ammattilaisen tekemä ripsipidennys antaa ripsillesi lisää pituutta ja tuuheutta. Jokainen yksittäinen synteettisesti valmistettu ripsi kiinnitetään luonnonripseen erityisesti kehitetyllä sidosaineella.Luonnollisen tuntuiset: Koulutetun ammattilaisen asentamana nämä erittäin kevyet ripset tuntuvat täysin luonnollisilta.

Omiin ripsiin liimataan kuituripsiä omien ripsien tuuheuden mukaan. Yhteen silmään mahtuu n. 50-100 ripseä. Koska ripset liimataan omiin ripsiin, on hyvä muistaa, ettei kuituripsiä voi kiinnittää enempää kuin mitä on omia ripsiä.
Luonnollinen käyttää: Ripsipidennykset ovat täydelliset jokapäiväiseen käyttöön ja aktiiviseen elämäntyyliin. Voit kylpeä, uida, saunoa ja nukkua ilman ongelmia ripsipidennysten kanssa. Ripsipidennykset ovat vedenkestävät ja joustavat, ja voit nauttia pitkistä, tuuheista ripsistä 24/7 ilman huolta ripsivärin lisäilystä. Liima, jolla ripset kiinnitetään, on käytössä joustava ja huomaamaton. Ripsipidennykset kestävät myös hyvin isommatkin lämpötilan vaihtelut.

Luonnollisen näköiset: Ripsissä on valinnan varaa pituuden, värin ja paksuuden suhteen, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänelle sopivat ripset. Erilaiset kaarevuudet takaavat halutun lopputuloksen, oli se sitten luonnollinen tai dramaattisempi.

KOTIHOITO-OHJEET:
- Vältä hikoilua ja ripsien kastelua 24h laitosta, sillä liima ei ole täysin kuivunut.
- Vältä saunomista 48h laitosta
- Älä hankaa silmiäsi, älä nypi tai vetele ripsiä.
- Mikäli haluat käyttää ripsiväriä, suosittelemme että käytät ripsiväriä joka on nimenomaan suunniteltu käytettäväksi ripsipidennysten kanssa.
- Käytä silmämeikinpoistoon öljytönta ja hellävaraista silmämeikin poistoainetta ja puhdistusliinaa, sillä vanusta irtoaa haituvia ripsiin. Poista silmämeikki hellävaraisesti välttäen hankausta.
- Vältä laittoa seuraavana yönä vatsallaan nukkumista, etteivät ripset tarttuisi toisiinsa.
- Älä käytä ripsentaivuttimia.

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripset, Uudet ripset 135e HUOM!

* Huolto 60 min, 60e

* Huolto 75 min, 75e

* Huolto 90min, 95e

Volyymiripset tehdään aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen, sekä asiakkaan ripset huomioon ottaen.
Volyymiripsitekniikassa lisätään kerralla useampi ultraohut kuitu asiakkaan yksittäisiin ripsiin. Ripsikuituja laitetaan 2-6kpl asiakkaan omaan ripseen, tällöin lopputulokseen voi vaikuttaa paljon itse. Koska tekniikassa käytetään vain erittäin kevyttä kuitua, ne eivät oikein käytettynä rasita luonnonripseä.

Volyymeilla saadaan siis myös harvaripsisille halutessa enemmän tuuheutta. Volyymikuitujen kevyen painon takia niitä voi myös liimata hauraammille ripsille, ilman että ne rasittuvat. Vaikka volyymiripsiä voidaan lisätä useampi yhdelle ripselle, ei ihan lyhyimmille tai hauraimmille kuitenkaan voi lisätä 6kpl kuituja, vaan tekiessä otetaan huomioon kuinka paljon painoa asiakkaan ripset kestävät.

Huom! Ripsienpidennykset kuuluvat niihin hoitoihin, joihin hoitolassamme vaaditaan 18-vuoden ikä. Tämä johtuu siitä että tämä tuote sisältää akrylaatteja jotka voivat aiheuttaa allergioita.