Hoitola Pirkkala:

Pirkkalan hoitolamme sijaitsee aivan torin laidalla Suupantori 4:ssa. Maksutonta parkkitilaa löytyy aivan hoitolan edestä. Tarjoamme erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita päästä jalkoihin.

Pirkkalan hoitolassa työskentelee kosmetologi, jalkojenhoitajia sekä urheiluhieroja. Jalkojenhoitajalta sinun on mahdollisuus saada jalkahoitojen lisäksi kynnenoikaisuhoidot, ortoosit, syylähoidot, pikapohjalliset ym. Lisäksi Pirkkalan hoitola tarjoaa; kasvo- ja vartalohoidot, kuumakivihieronnat, vyöhyketerapeuttista jalkahierontaa, intialaista päähierontaa, sokeroinnit, ripsipidennykset, geelikynnet, suklaaparafiinihoidot ym.

Kotikäyneinä on mahdollisuus saada jalkahoitoja ja hierojan palveluita, muut palvelut toteutetaan pääsääntöisesti hoitolassamme. Jalkahoitoja kotikäyntinä voi tilata kotiin pääasiassa alueilla; Pirkkala, Nokia, Länsi-tampere, Lempäälä-Vesilahtialueet (lisäksi tarjoamme mm.vanhainkoti tai ryhmätilaukset ym.)

Mairi-Liis Rosenberg / Kosmetologi

Hei!

Olen Mairi-Liis Rosenberg ja olen valmistunut Kosmetologiksi vuonna 2016 keväällä.Koulutukseltani olen kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja.

Minua ovat aina kiehtoneet kauneuteen ja itsensä hoitamiseen liittyvät asiat. Tämän lisäksi ihmisten palvelu ja hyvinvoinnin lisääminen ovat lähellä sydäntäni. Olen hyvin iloinen persoona. Elämäni parhaita päätöksiä on ollut opiskella kosmetologiksi.

Koen, että olen työssä, jossa saan toteuttaa asioita joista nautin, kuten ihmisten kohtaaminen sekä kokonaisvaltaisen hoitokokonaisuuden tarjoaminen.Toimenkuvani on kasvohoidot, värjäykset, jalkahoidot, vartalohoidot, sokeroinnit sekä kestolakkaukset. Tarjoan kosmetologipalveluiden lisäksi asiakkailleni laitehoitoja sekä mikroneulausta.

Asiakas, joka hoidostani lähtiessään hehkuu sekä sisäistä että ulkoista hyvää oloa, on minulle paras palkinto, mitä voin työstäni saada. Jaan asiakkailleni mielelläni vinkkejä ja ratkaisuja, miten huolehtia käsistään, jaloistaan ja kasvoistaan myös kotona.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin hemmoteltavaksi Nokialle ja Pirkkalaan!

Annukka Kalstela / Jalkahoitaja

Nimeni on Annukka Kalstela. Koulutukseltani olen Lähihoitaja ja olen sen lisäksi suorittanut Jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Toimin sekä Pirkkalan että Nokian toimipisteissämme jalkahoitajana, tehden Pirkkalassa nykyisin pääasiassa maksusitoumuksella tulevien asiakkaiden jalkahoitoja.

Hoitoloissamme teen erityisryhmien jalkahoitoja, sekä annan muita jalkojen hyvinvointiin liittyviä palveluita kuten ortoosit, pikapohjalliset, syylähoidot, kynnenoikaisuhoidot, kynsiproteesit ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta.Toivotan sinut tervetulleeksi jalkahoitoon!


Marke Sointu / Jalkahoitaja

Hei!

Olen Marke Sointu Keski-Suomesta. Olen perushoitaja ja toiminut yli 20 vuotta lähinnä ikä-ihmisten parissa; vanhaikodissa, sairaalassa ja asumispalvelussa.

Työssäni huomasin miten paljon ihmisillä on erilaisia jalkaongelmia ja näin päädyin opiskelemaan jalkojenhoitoa. Jalkojenhoidon ammattitutkinnon soritin Jämsän ammattiopistossa, valmistuin keväällä 2015.


Mietiskelin aikani yrittäjäksi ryhtymistä ja tieni toi minut pirkanmaalle ja jalkojen hoitajaksi Hoitola Kanta&Päähän. Löydät minut jokaisesta hoitolastamme.

Tervetuloa!

Anu Sallinen / Urheiluhieroja, Koulutettu Hieroja

Moikka!

Olen Anu Sallinen, hierojan ammattitutkinnon suorittanut, sekä koulutetuksi hierojaksi valmistunut Pirkkalasta kotoisin oleva nuori nainen. Tarjoan klassisen hieronnan lisäksi myös toiveesi mukaan urheiluhierontaa, sekä intialaista päähierontaa niin Pirkkalan hoitolan tiloissa, kuin kotikäynteinäkin.

Luonteeltani olen erittäin iloinen persoona, sekä koen tärkeäksi saada työskennellä ihmisläheisessä työssä. Urheilu on ollut iso osa minua jo pienestä pitäen ja viimeisimpänä intohimonani on ollut voimistelu. Tunnen olevani oikealla alalla ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti. Suurimpana tavoitteenani on opiskella fysioterapeutiksi, mutta myös käydä lyhyempiä kursseja, kuten kuumakivihieronta.

Hieronta on loistava tapa huolehtia kehon hyvinvoinnista, mutta aina se ei pelkästään riitä. Haluan tukea asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten saat kotihoidon vinkkejä hieronnan lisäksi. Jokainen hoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan mukaan, jotta jokainen saa parhaimman mahdollisen avun.

Tervetuloa siis vastaanotolleni ja nähdään Pirkkalan toimipisteessä!

Xi Reed / Kestopigmetoija, Ripsiteknikko

Hei,

Olen sertitifoitu 3D pigmentointi-asiantuntija ja kouluttaja. Minulla on monipuolinen ja laaja kauneudenhoitoalan kokemus sekä tyytyväinen asiakaskunta.

Olen koulutukseltani kampaaja ja teen työkseni myös ripsien pidennyksiä ja kynsihuoltoa. Kouluttaudun säännöllisesti ylläpitääkseni ja parantaakseni ammattitaitoni ja taatakseni paremman asiakastyytyväisyyden.

Olen tehnyt ripsipidennyksiä (klassiset sekä volyymit) jo yli 4 vuotta ja 3D-kulmakarvojen pigmentointi yli 2 vuotta. Teen myös kulmakarvojen Microblading 3D pigmentointia ja 3D-kestopigmentointi kulmat (karva tekniikka).

Toimin sekä Lielahden että Pirkkalan hoitoloissa.Tervetuloa!