Hoitola Nokia:

Nokian hoitola sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kyyninkatu 20:ssä. Parkkitilaa löydät joko hoitolan edestä tai sitten voit jättää autosi esimerkiksi viereisen K-Marketin parkkipaikalle.


Tervetuloa!Annukka Kalstela / Jalkahoitaja

Nimeni on Annukka Kalstela. Koulutukseltani olen Lähihoitaja ja olen sen lisäksi suorittanut Jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Olen käynyt kynsi- ja ripsiteknikon koulutukset sekä sokerointikoulutuksen, mutta nämä työt jätän nykyisin kosmetologeille.


Toimin sekä Pirkkalan että Nokian toimipisteissämme jalkahoitajana, tehden pääasiassa maksusitoumuksella tulevien asiakkaiden jalkahoitoja. Kotikäyntejä teen nykyisin myös jonkinverran.

Hoitoloissamme teen lähinnä erityisryhmien jalkahoitoja, sekä annan muita jalkojen hyvinvointiin liittyviä palveluita kuten ortoosit, syylähoidot, kynnenoikaisuhoidot, kynsiproteesit ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta.


Toivotan sinut tervetulleeksi hoitoloihimme!

Mairi-Liis Rosenberg / Kosmetologi

Hei!

Olen Mairi-Liis Rosenberg ja olen valmistunut Kosmetologiksi vuonna 2016 keväällä.Koulutukseltani olen kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja.

Minua ovat aina kiehtoneet kauneuteen ja itsensä hoitamiseen liittyvät asiat. Tämän lisäksi ihmisten palvelu ja hyvinvoinnin lisääminen ovat lähellä sydäntäni. Olen hyvin iloinen persoona.

Elämäni parhaita päätöksiä on ollut opiskella kosmetologiksi. Koen, että olen työssä, jossa saan toteuttaa asioita joista nautin, kuten ihmisten kohtaaminen sekä kokonaisvaltaisen hoitokokonaisuuden tarjoaminen.

Toimenkuvani on kasvohoidot, värjäykset, jalkahoidot, vartalohoidot, sokeroinnit sekä kestolakkaukset. Tarjoan kosmetologipalveluiden lisäksi asiakkailleni laitehoitoja sekä mikroneulausta. Asiakas, joka hoidostani lähtiessään hehkuu sekä sisäistä että ulkoista hyvää oloa, on minulle paras palkinto, mitä voin työstäni saada.Jaan asiakkailleni mielelläni vinkkejä ja ratkaisuja, miten huolehtia käsistään, jaloistaan ja kasvoistaan myös kotona.


Lämpimästi tervetuloa hoitoihin hemmoteltavaksi!Nokialle ja Pirkkalaan!

Marke Sointu / Jalkahoitaja

Hei!

Olen Marke Sointu Keski-Suomesta. Olen perushoitaja ja toiminut yli 20 vuotta lähinnä ikä-ihmisten parissa; vanhaikodissa, sairaalassa ja asumispalvelussa.

Työssäni huomasin miten paljon ihmisillä on erilaisia jalkaongelmia ja näin päädyin opiskelemaan jalkojenhoitoa. Jalkojenhoidon ammattitutkinnon soritin Jämsän ammattiopistossa, valmistuin keväällä 2015.

Mietiskelin aikani yrittäjäksi ryhtymistä ja tieni toi minut pirkanmaalle ja jalkojen hoitajaksi Hoitola Kanta&Päähän. Löydät minut jokaisesta hoitolastamme.

Tervetuloa!