Hoitolamme henkilökunta:

Hoitolamme sijaitsee aivan torin laidalla Suupantori 4:ssa. Maksutonta parkkitilaa löytyy aivan hoitolan edestä. Tarjoamme erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita päästä jalkoihin.

Kotikäyneinä on mahdollisuus saada jalkahoitoja ja hierojan palveluita, muut palvelut toteutetaan pääsääntöisesti hoitolassamme. Jalkahoitoja kotikäyntinä voi tilata kotiin pääasiassa alueilla; Pirkkala, Nokia, Länsi-tampere, Lempäälä-Vesilahtialueet (lisäksi tarjoamme mm.vanhainkoti tai ryhmätilaukset ym.)

Mairi-Liis Rosenberg
Omistaja/ Kosmetologi


Hei!

Olen Mairi-Liis Rosenberg ja olen toiminut Hoitola Kanta&Pään pääyrittäjänä maaliskuusta 2017 lähtien. Olen valmistunut Kosmetologiksi vuonna 2016 keväällä. Koulutukseltani olen kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja.

Minua ovat aina kiehtoneet kauneuteen ja itsensä hoitamiseen liittyvät asiat. Tämän lisäksi ihmisten palvelu ja hyvinvoinnin lisääminen ovat lähellä sydäntäni. Olen hyvin iloinen persoona. Elämäni parhaita päätöksiä on ollut opiskella kosmetologiksi.

Koen, että olen työssä, jossa saan toteuttaa asioita joista nautin, kuten ihmisten kohtaaminen sekä kokonaisvaltaisen hoitokokonaisuuden tarjoaminen.Toimenkuvani on kasvohoidot, värjäykset, jalkahoidot, vartalohoidot, sokeroinnit sekä kestolakkaukset. Tarjoan kosmetologipalveluiden lisäksi asiakkailleni laitehoitoja sekä mikroneulausta.

Asiakas, joka hoidostani lähtiessään hehkuu sekä sisäistä että ulkoista hyvää oloa, on minulle paras palkinto, mitä voin työstäni saada. Jaan asiakkailleni mielelläni vinkkejä ja ratkaisuja, miten huolehtia käsistään, jaloistaan ja kasvoistaan myös kotona.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin hemmoteltavaksi Pirkkalaan!


Marke Sointu / Jalkahoitaja

Hei!

Olen Marke Sointu Keski-Suomesta. Olen perushoitaja ja toiminut yli 20 vuotta lähinnä ikä-ihmisten parissa; vanhaikodissa, sairaalassa ja asumispalvelussa.

Työssäni huomasin miten paljon ihmisillä on erilaisia jalkaongelmia ja näin päädyin opiskelemaan jalkojenhoitoa. Jalkojenhoidon ammattitutkinnon soritin Jämsän ammattiopistossa, valmistuin keväällä 2015.

Mietiskelin aikani yrittäjäksi ryhtymistä ja tieni toi minut pirkanmaalle ja jalkojen hoitajaksi Hoitola Kanta&Päähän.

Tervetuloa

Amanda Mikkola / Urheiluhieroja, Koulutettu hieroja

Hei!


Olen Amanda Mikkola. Koulutukseltani olen Koulutettu hieroja/ Urheiluhieroja. Valmistuin hierojan ammattiin Tampereelta, Carl Wilhelm Akatemiasta kesällä 2016. Aiemmalta koulutukseltani olen Parturi-Kampaaja.
Luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, sekä positiivinen. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Harrastuksiini kuuluu tanssi ja lenkkeily.


Jo koulussa ollessani huomasin, että olen löytänyt työn ,josta pidän todella paljon. Pidän asiakaspalvelu työstä ja siitä, että voin olla ihmisille avuksi.
Palveluihini kuuluu Klassinen hieronta, urheiluhieronta, sekä intialainen päähieronta.

Erittäin lämpimästi tervetuloa hierontaan Hoitola Kanta&Päähän