Hoitola Lielahtikeskus

Lielahtikeskuksen hoitolamme sijaitsee Tampereen Lielahdessa, aivan Prisman vieressä. Lielahtikeskuksesta löydät meidät pääovista tullessasi rullaportaat noustessasi oikealta puolelta, pelikioskin vierestä. Maksutonta parkkitilaa löytyy sekä pääovien edestä, lielahtikeskuksen takaa, sekä parkkihallista.

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita päästä jalkoihin. Lielahden hoitolassa työskentelevät kosmetologit, jalkojenhoitajia, urheiluhieroja sekä parturi-kampaajia.

Jalkojenhoitajalta sinun on mahdollisuus saada jalkahoitojen lisäksi kynnenoikaisuhoidot, ortoosit, syylähoidot ym. Lisäksi Lielahden hoitola tarjoaa; kasvo- ja vartalohoidot, klassista- että urheiluhierontaa, kuumakivihierontaa, bambukeppihierontaa, sokerointeja, ripsipidennykset, parturi-kampaajapalvelut ym.

Kotikäyneinä on mahdollisuus saada jalkahoitoja, muut palvelut toteutetaan pääsääntöisesti hoitolassamme. Jalkahoitoja kotikäyntinä voi tilata kotiin pääasiassa alueilla; Pirkkala, Nokia, Tampere, Lempäälä-Vesilahtialueet (lisäksi tarjoamme mm.vanhainkoti tai ryhmätilaukset ym.)

Satu Wallius-Heikkilä / Jalkahoitaja


Hei.


Olen Satu Wallius-Heikkilä ja toimin lielahtikeskuksen hoitolan pääyrittäjänä. Ammatiltani olen sosionomi ja tällä hetkellä teen työtä jalkojenhoidon parissa.

Työnkuvaani kuuluu kotikäynteinä tapahtuva jalkahoitotyö. Kotikäynneille mukanani kulkeutuu koko jalkahoidon
hoitosetti, joten asiakas voi vain rentoutua mieluisassaan tuolissa
hoidon ajan. Tarvittaessa jos asiakas ei jaksa istua hoidon ajan niin
hoidan jalat myös asiakkaan ollessa sohvalla/sängyllä pitkällään.


Mielestäni jalkojen kuuluu saada yhtä lailla hyvää huolenpitoa kuin
muukin fyysinen hyvinvointi sillä jalat ovat yksi tärkein kehon
instrumentti joka päiväisessä elämässä.


Kotikäynneillä jalkahoitojen ohessa teen lisäksi sisäänkasvaneen kynnen hoitoa, kynnenoikaisuhoitoa, syylien, känsien ja kovettumien poistoa, sienikynsien hoitoa ja kynnenohentamista.


Olen ollut Hoitola Kanta&Päässä Jalkahoitajana Pirkkalan ja
Villilän toimipisteissä 2015 helmikuusta lähtien. Maanantaina 23.5.2016 alkaen aloitin kolmannessa Hoitola Kanta&päässä Lielahden Lielahtikeskuksessa pääyrittäjänä, mutta jatkan edelleen jalkahoitotyötä kotikäynteinä vanhojen ja uusien asiakkaiden parissa.


Lämpimästi tervetuloa hoitolaamme. -Satu

Karoliina Tervonen / Jalkahoitaja

Moikka. Olen Karoliina, 26- vuotias tänä keväänä valmistunut jalkahoitajaksi, Hämeen kosmetologikoulusta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja ja työkokemusta siltä saralta kertynyt niin vanhusten kuin kehitysvammaistenkin parista. Lähihoitajan työnkautta sain inspiraation lähteä lukemaan jalkahoitoa ja päivääkään en ole tätä valintaa katunut, jalkojen hyvinvointi ja terveys on minulle ensiarvoisen tärkeää ja sydämen asia. Asiakaspalvelu on aina lähtökohta työskentelyssäni. Parasta työssäni onkin, että saan työskennellä edelleen ihmisten parissa. Jalkahoidossa painotan kotihoidon tärkeyttä ja ohjaan ammattitaidolla pyrkimään aina parempaan jalkojen hyvinvointiin. Luonteeltani olen sosiaalinen, positiivinen ja ystävällinen. Vapaa- aikani vietän lenkkeilen yksin/ koiran kanssa ja salilla käyden. Jalkahoitajana tulen toimimaan Lielahtikeskuksen yksikössä, tavataan siis siellä. On ihana päästä toteuttamaan unelma- ammattiani, jalkojen terveys on tärkeää!

Jaana Nääjärvi / Parturi-Kampaaja


Hei!


Olen Jaana, pitkän linjan parturi-kampaamoalan ammattilainen, joka omaa vuosikymmenen kokemuksen. Minulta sujuvat hiusmallit aina klassisesta trendikkäisiin leikkauksiin, niin saksilla kuin
veitselläkin.


Päivitän osaamistani säännöllisesti hiusmuodin parissa opiskellen uusimmat kampaus-, leikkaus- ja värjäystekniikat.


Pyrin hellävaraisiin vaihtoehtoihin hiuksia käsiteltäessä, käyttäen
mahdollisimman luonnonmukaisia ja hiusta hoitavia tuotteita. Teen myös ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä hiustenpidennyksiä.


Tärkeintä työssäni on onnistunut lopputulos sekä tyytyväiset asiakkaat.


Vapaa-ajallani harrastan lenkkeilyä sekä kuntosalia.

Tervetuloa osaaviin käsiin!

Näkemisiin! -Jaana

Taija Lehto / Parturi-Kampaaja

Hei!

Olen alunperin Sastamalasta kotoisin, reilut 10 vuotta Tampereella asustanut parturi-kampaaja. Valmistuin ammattiini vuonna 2002 Jyväskylästä.
Työssäni parasta ovat asiakkaat. On ihanaa saada ihmisille kauniit, heidän tyyliinsä sopivat hiukset. Eniten pidän leikkauksien ja värjäyksien teosta. Käytän laadukkaita Wellan värejä ja käyn säännöllisesti koulutuksissa.

Teen työni mieluiten rauhassa, ilman kiireen tuntua. Usein tulee keskusteltua hyvinkin syvällisesti asiakkaiden kanssa ja koska se on aina tuntunut omalta jutulta, opiskelenkin työn ohessa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Vapaa-ajallani harrastan kuntosalin ryhmäliikunnoissa käyntiä ja koiran kanssa lenkkeilyä.

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

Mikko Kulmala / Urheiluhieroja

Moi,

Olen Mikko Kulmala, 22-vuotias, valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta kesäkuussa 2017. Aloitan hierojana innolla 14.8.2017 Hoitola Kanta & Pää:ssä, luonteeltani olen rauhallinen ja tulen toimeen hyvin eri ihmisten kanssa. Hieronnan aikana tykkään jutella erilaisista aiheista asiakkaiden kanssa, mutta toisaalta annan myös mahdollisuuden rentoutua hoidon aikana ja olen hiljaa, jos asiakas näin kokee. Olen erityisen hyvä hoitamaan paikalliset kivut/ongelma-alueet, lisäksi osaan ajatella pitkänajan suunnitelmaa asiakkaalle, eli kuinka saadaan ongelma-alue terveeksi ja kipu pois. Osaamiseeni kuuluu myös PT- asiat, teippaukset ja intialainen päähieronta.

Itse harrastan jääkiekkoa, tennistä ja salia, joten erilaisten ihmiskehon ongelmien ja vammojen hoidosta on kokemusta henkilökohtaisestikin. Neuvon mielelläni myös saliin liittyvissä kysymyksissä treenaamisen suhteen.

Tervetuloa hierontaan Hoitola Kanta & Päähän Lielahteen!

Sari Pätäri / Urheiluhieroja / Koulutettu hieroja / Personal Trainer

Olen Sari Pätäri. Suoritin opintoni Tampereen Urheiluhierojakoulussa, valmistuin koulutetuksi hierojaksi, urheiluhierojaksi sekä Personal Traineriksi kesäkuussa 2017.

Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, intialainen päähieronta sekä kuivakuppaus. Toimin Lielahden hoitolan tiloissa, teen myös koti- sekä yrityskäyntejä. Eri hoitomuotoja on mahdollista sisällyttää samaan hoitokertaan.

Hieronnassa teen asiakkaalle hoidon lisäksi alku- ja loppututkimuksen sekä annan kotihoito-ohjeita, jotta hoidosta saadaan yksilöity ja kokonaisvaltainen. Minulle on tärkeää, että saadaan asiakkaalle paras mahdollinen apu sekä ohjata asiakasta myös omatoimiseen kehonhuoltoon. Terveys ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni.

Luonteeltani olen iloinen, positiivinen ja empaattinen. Vapaa-aikani kuluu monipuolisen liikunnan parissa, pitkään tärkeimpinä harrastuksina ovat olleet ratsastus, pitkänmatkan juoksu sekä kuntosaliharjoittelu. Oma hevonen on ollut jo kymmenen vuoden ajan matkassa mukana.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on opiskella fysioterapeutiksi tai osteopaatiksi, lisäksi tarkoitus on kouluttaa itseään kurssimuotoisesti.

Tervetuloa Lielahden toimipisteeseen vastaanotolleni!

Aloitan hierojana toimimisen Lielahden toimipisteessä elokuun kolmannella viikolla.

Pekka Salo / Fysioterapeutti

Lielahden hoitolassamme uutena yhteistyökumppaninamme on Aktiivi Fysioterapiasta, Fysioterapeutti Pekka Salo. Fysioterapiaan ajanvaraus tapahtuu heidän omilta kotisivuiltaan www.aktiivifysioterapia.fi tai numerosta 044-3223795.

Tässä vielä fysioterapeuttimme kuvaus:"Olen Pekka Salo, ammattitaitoinen ja ihmisläheinen fysioterapeutti Tampereelta. Fysioterapeuttina olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Fysioterapiassa pyrin selvittämään haastattelun ja kliinisen tutkimisen perusteella, mistä asiakkaan oire/kipu aiheutuu. Innostukseni tähän työhön kumpuaa juuri siitä, että en tyydy hoitamaan oiretta, vaan löytämään ja vaikuttamaan oireen aiheuttajaan. Tällöin asiakas välttyy toistuvilta/uusiutuvilta ongelmilta ja saa nopeasti parhaan avun. Ajatukseni on, että jokainen vaikuttaa omalla tekemisellään omaan hyvinvointiin.Olen kehittänyt ammatillista osaamistani jatkuvalla kouluttautumisella sekä opiskelemalla kehon toimintaa eri näkökulmista. Laajimpana erikoistumiskoulutuksena minulla on OMI (Orthopaedic Medicine International), joka antaa erikoistunutta osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen sekä erilaisiin manipulaatio- ja mobilisaatiohoitoihin. Urheilufysioterapiasta minulla on kokemusta salibandyn parista, olen toiminut fysioterapia- ja huoltotehtävissä viimeisen viiden kauden ajan miesten Salibandyliigajoukkueen (Ilves, Nokian KrP, Koovee) mukana. Vapaa-ajalla pyrin liikkumaan monipuolisesti, lajeina mm. pyöräily, kuntosaliharjoittelu ja pallopelit.

-Koulutettu hieroja/urheiluhieroja 2009 (Tampere)

-Fysioterapeutti AMK 2012 (Tampereen ammattikorkeakoulu)

-OMI –koulutus 2014-2016 (kliininen tutkiminen, manipulatiivinen fysioterapia)

-Urheilufysioterapia, SUFT ry 2014

-Pre- ja post-operatiivinen fysioterapia, Auron 2014

-Auron Cerm Guide, tutkiminen ja fysioterapia alaluokittain (kaularanka, yläraaja, lanneranka, alaraaja), 2014-2015

-Akupunktuurikoulutus, Fysi ry ja Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry 2015


Ajanvaraukset ja lisätietoja puh. 044-3223795 sekä www.aktiivifysioterapia.fi


Tervetuloa fysioterapiaan Lielahteen!