KASVOHOIDOT

Kasvohoidot tehdään laadukkaalla ANUBIS- sarjalla.

ANUBIS BARCELONA ammattikosmetiikkasarja

35 vuoden kokemuksellaan Anubis Cosmetics on yksi johtavista yrityksistä ammattikosmetiikan alalla. Anubis on edustettuna yli 40 maassa ympäri maailmaa poikkeuksellisella valikoimalla korkealaatuisia kasvo- ja vartalotuotteita.

ÄLYKÄSTÄ KOSMETIIKKAA. Jatkuva tutkimustyö ja intohimo kosmetiikkaan ovat ohjanneet Anubista erilaisiin kauneusratkaisuihin. Ammattihoidot on määritelty niiden aktiivisten periaatteiden välisellä synergialla.

Anubis ihonhoitotuotteet ovat koostumukseltaan luonnonmukaisia ja valmistus-menetelmissä hyödynnetään heidän nykyaikaisia tuotantotilojaan sekä uusinta teknologiaa. Anubis Barcelonan laajasta noin 200 tuotteen valikoimasta löytyy kaikille ihotyypeille oma linja sekä laaja valikoima vartalo ja spa-tuotteita sekä erikoishoitoja.PERUSKASVOHOIDOT:


PIKAKASVOHOITO (30min) 40e
* Pikainen irtiotto arjesta, joka sopii hyvin mm. ennen juhlia kasvojen virkistämiseen.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet.

PERUSKASVOHOITO OMAN IHOTYYPIN MUKAAN (60min) 69e
* Perushoito joka sopii kaikenikäisille.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, klassinen hieronta, naamio ja loppuvoiteet.

*FOR MEN | EXPRESS KASVOHOITO € 50 | KESTO n. 50min.

alkupuhdistus, kuorinta, mek.puhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja voiteetKosteuttava hoito kuivalle iholle (60min) 80e
* Kosteushoito joka vahvistaa, pehmittää ja tuo uutta heleyttä iholle.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus,Oceathermiehieronta,kosteuttava seerumi, kosteuttava erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Nuorekkuushoito ikääntymisen merkkeihin (60min) 79e
* Häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä (25-40+), saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja rypyt matalammilta.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Oceathermie-hieronta, ravitseva ja korjaava seerumi, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Korjaava ja elvyttävä kasvohoito aikuiselle iholle (90min) 130e
* Kiinteyttävä erikoishoito ikääntymisenmerkkejä vastaan aikuiselle iholle (45+), pehmentää syviä juonteita, kiinteyttää ja virkistää ihoa.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Oceathermie-hieronta, ravitseva ja kosteuttava seerumi, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Kuningatarhoito kasvoille, silmänympäryksille ja dekolteelle.(90min) 120e
* Erikoiskasvohoito vaativalle ja ylellisyyttä arvostavalle aikuiselle naiselle. Vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä, hidastaa ihon ikääntymisprosessia, kiinteyttää ihoa ja saa sen näyttämään sileältä ja nuoremmalta.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, paikallishoito rypyille ja juonteille, Oceathermie-hieronta silmänyhmärysiholle, hieronta terapiapalloilla sekä klassinen hieronta, ravitseva ja korjaava tehotiiviste, virkistävä silmänympärysnaamio, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Kosteuttava ja virkistävä silmänympäryshoito (30min) 39e
* Silmänympäryshoito kaiken ikäisille. Poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Suojaa ja virkistää silmäympärysalueen ihoa sekä pehmentää pieniä juonteita.
Sis. Alkupuhdistus, Oceathermie-hieronta, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

KASVOHOITOJEN YHTEYDESSÄ LISÄPALVELUT MIKÄLI EI SISÄLLY HOITOON

MEKAANINEN PUHDISTUS + € 15 | KESTO n. 15min.
AMPULLI + € 7
NISKA/HARTIA HIERONTA 10min. + € 10
KLASSINEN HIERONTA 15 min. + € 15
SALICYLI AMPULLI + € 7
SILMÄNYMPÄRYSHOITO + € 25 | KESTO 15min.