Uusia tuulia hoitolalla!

Hoitola Kanta&Pään yrityskauppojen myötä hoitolamme ovat eriytyneet kahdeksi eri hoitolaksi. Pirkkalan hoitolan pääyrittäjänä on toiminut maaliskuusta 2017 alkaen Mairi-Liis Rosenberg ja Lielahden hoitola muuttuu 1.11 alkaen Harmonia Hyvinvointipalveluksi, jota vetää Satu Wallius-Heikkilä. Lielahden hoitolan uusille kotisivuille ja ajanvaraukseen pääset tästä http://www.hyvinvointipalvelutharmonia.fi/

Hoitolamme henkilökunta ja tarjoamamme hoidot pysyvät edelleen yhtä laadukkaina kuin aiemminkin. Hoitolassa työskentelee kaksi Ammattitutkinnon suorittanutta jalkahoitajaa, kosmetologi ja urheiluhieroja. Jalkahoitajalta sinun on mahdollisuus saada jalkahoitojen lisäksi kynnenoikaisuhoidot, ortoosit, syylähoidot ym. Lisäksi Pirkkalan hoitola tarjoaa; kasvohoidot, erikoiskasvohoidot kuten mikroneulaus, vartalohoidot ja laitehoidot, kuumakivihieronnat, vyöhyketerapeuttista jalkahierontaa, sokerointeja ym. Saatavana myös urheiluhierojan palveluita, intialaista päähierontaa ja kasvojen lymfahierontaa.

Teemme myös kotikäyntejä! Kotikäyneinä on mahdollisuus saada sekä jalkahoitoja että klassista/urheiluhierontaa. Kotikäyntejä voi tilata kotiin pääasiassa alueilla; Pirkkala, Nokia, Länsi-tampere ja Tampereen keskusta, Lempäälä-Vesilahtialueet (poikkeuksena esim. vanhainkodit tai ryhmätilaukset)

Kartat hoitoloihin löydät yhteystiedot- sivulta!


Huom!

Ajanvaraukset ja peruutukset ensisijaisesti joko puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Huomioithan että emme vastaa puheluihin hoitojen aikana, mutta pyrimme soittamaan takaisinpäin mahdollisimma pian.

Huomioithan että peruutat aikasi 24h ennen varattua aikaa, näin yrittäjillä on mahdollisuus saada peruutetun ajan tilalle uusi asiakas. Peruuttamattomista tai liian myöhään peruutetuista ajoista joudumme valitettavasti veloittamaan 50% hoidon hinnasta.

mastercard_pieni.gifve_pieni.gifvisa_pieni.gif

Maksutavat: Käteinen, sekä yleisimmät maksukortit